Home_Hungarian


 

flag_portugal
flag_france
flag_russia
flag_bulgaria
flag_spain
flag_egypt
flag_israel
flag_usa
flag_germany flag_turkey flag_hungary flag_korea flag_china flag_italy flag_poland
flag_czech_republic

 

A sorozat An Advanced Academic Reader  kinal egy egyszeru es hatekony utat felsofoku olvasott szoveg ertelmezesehez (Advanced Reading Comprehension)  halado olvasasi jartassag hasznalataval.

 

Az elso konyv bemutatja az alapfoku olvasashoz  es megerteshez szukseges jartassagot. Ebben a reszben az elmelet van ismertetve es ezutan egy szandekosan irt szoveg ad lehetoseget gyakorlatra. Eredeti akademiai szovegek adnak lehetoseget a jartassag gyakorlasara.

A masodik konyv ugy van tervezve, hogy lehetove teszi az felsofoku olvasott szoveg ertelmezeset ket kulonbozo uton: eredeti akademiai szovegek, es szandekosan irt rovid szovegek, melyek egy specialis jartassag gyakorlasat teszi lehetove.

 

Mindket konyv fejleszti a szokincset felhasznalo-barati modon.  Minden szoveg mellett van egy gyors szotar, ami az olvasonak kozvetlen hozzaferest tesz lehetove az akademiai szavak egyszerubb magyarazataihoz. Ezek a szavak a kesobbiekben  meg lesznek erositve a kulonbozo egysegek altal.  A bovitett szokincs vizsgalat fogja segiteni az olvasot, hogy emlekezzen ezekre az uj akademiai szavakra.

 

Ezek a konyvek a kulcs a Te sikeredhez. Megtanitanak olvasni professzionalis szinten.

 

Purchase on Amazon
 

 

Comments are closed.